Merk Identiteit

Uw identiteit en uitstraling online zijn misschien wel even belangrijk als uw product

Bij Clerix geloven we dat jouw online identiteit minstens zo belangrijk is als jouw product. Daarom bieden wij de dienst Merk Identiteit aan, waarmee we jouw merk, imago en uitstraling een flinke boost kunnen geven! We zorgen ervoor dat jouw logo, huisstijl, facturen en offertes er professioneel en herkenbaar uitzien.

Een goed ontworpen logo kan het verschil maken tussen klanten die wel of niet voor jou kiezen. We kijken hierbij naar jouw doelgroep, de branche en hoe het logo bij jouw product past. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, e-mail of telefoon en laten we samen werken aan jouw unieke merk identiteit!

Altijd topkwaliteit

Onze websites zijn gemaakt met de nieuwste technologieën, wat zorgt voor snelheid en veiligheid. Ze zijn ook SEO-geoptimaliseerd, zodat jouw site hoog scoort in zoekmachines. We bieden service en ondersteuning, zodat je website altijd up-to-date en optimaal presteert.

Experts / Partners

We werken samen met een breed scala aan professionals die de meest complete oplossingen bieden. Onze partners zijn ervaren experts in hun vakgebied, waardoor we snel kwaliteit kunnen leveren. Zo geniet je van de perfecte combinatie van kwaliteit en snelheid!

Effectieve Oplossingen

We werken met de nieuwste technieken en duiken graag in jouw technische uitdagingen. Geen IT-probleem is ons te gek! Heb je een ingewikkeld vraagstuk? Neem contact op en we zoeken samen naar een passende oplossing.

Eerlijke Prijzen

De prijs is afhankelijk van de grootte, complexiteit en ontwikkelduur van jouw webcreatie. Na jouw offerteaanvraag krijg je binnen 24 uur of 1 werkdag een prijsindicatie, zodat je weet wat de kosten zijn.

Laat uw bedrijf stralen met een unieke merkidentiteit!

Welk beeld wilt u uitstralen naar uw klanten?

Kleuren, logo’s, huisstijlen en ontwerpen van uw website zijn essentieel om uw bedrijf professioneel te presenteren. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste uitstraling een belangrijke investering is en wij helpen u graag met dit proces.

Bent u benieuwd hoe wij dit voor andere bedrijven hebben aangepakt? Neem een kijkje in ons portfolio of neem vrijblijvend contact op. Wij staan klaar om uw merkidentiteit naar een hoger niveau te tillen!

Interesse?

Wil jij jouw merkidentiteit naar een hoger niveau tillen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, e-mail of telefoon en ontdek de mogelijkheden. Wij staan klaar om samen met jou te werken aan een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur op jouw bericht.